« Home | уроците » | приказка » | здравей, блогосфера! » | слънчеви дни » | безвремие » | сутрешни сенки » | сутрините » | home, sweet home » | say hello » | zen » 

четвъртък, април 26, 2007 

all is full of love


по-голям размер

Боже, не мога да си поема въздух от радост! Всичко е толкова, толкова хубаво!

Ризката горе е подарък от Васока! :-)
Оказа се, че моята и тази на Севи пак са един модел, но понеже платът е съвсем различен, никога няма да се сетиш, но ние ще си го знаем и ще ни е хубаво. :-)
Боже, ризката е толкова красива! Вчера си я носих и се чувствах като принцеса, буквално извадена от някоя приказка! :-)

Предната вечер със Севдарина и Цецко-Пецко бяхме на гости у Васока. Беше тоолкова хубава вечер, толкова красиво общуване и споделяне, просто прекрасно! Изведнъж си погледнах телефона - вече беше сутрин! И така, в 6.30am се измъкнахме и отидохме да спим.

Снощи пък Васока ми пише 12 и нещо в скайпа, кво става, айде пак да направим едно нощно каране. Не помня писала ли съм за тези наши нощни разходки с колела. Първите няколко пъти карахме из квартала. Боже, толкова е хубаво! Тихи улици, никакво движение, караме, приказваме си и се смеем. :-)
Вчера пък направихме нещо като 20-25 км! Никога не бях карала толкова дълго! Но беше прекрасно, имах преживявания с колелото! О, аз толкова много го обичам, толкова мое си стана. :-) И е много забавно, хората ме спират, приказват си с мене, усмихват се. :-)
(но за колелото ще пиша отделно съвсем скоро, защото се оказа нещо много голямо в живота ми :-))

Въобще в последно време всички са толкова хубави! :-)

Ай, а вчера в театъра една мацка се доближава до мене.
"Здраасти", вика усмихната. "Тук ли работиш?"
Трябваха ми няколко секунди, за да я позная - беше Зина, една приятелка на господин Грива и Страхил. Не се бяхме виждали от няколко месеца. С нея никога не сме били близки, но пък тя ми е много симпатична и вчера и двете много си се зарадвахме една на друга. Тя каза, че ми чете блога и много й харесва, даже съм я била вдъхновила пак да рисува. :-)
Някаква супер яка среща беше. :-)

Така и с Васока на два пъти тази седмица някакви случайни срещи - на Парчевич и на Витошка онзи ден. :-)
И двата пъти тоолкова си се зарадвахме! :-)
Толкова, толкова хубаво! :-)

Ау, а преди няколко дни, като се върнах вкъщи, в чантата си намерих подарък с бележка "изненада!"
Аа, как се смях и колко светлина имаше! :-) Таен подарък в моята чанта! Едно прекраасно тефтерче от рециклирана хартия! :-) Леле, колко беше хубаво! :-) И тия дни, понеже си пиша в него вече, всеки, който ме види, "Яя, колко е сладко!" :-)

Снощи пък ядохме Маргарита с ръце на една пейка пред Народния с един мъж. Приглушена светлина, всичко зелено наоколо, шума на фонтана, толкова беше хубаво! :-)

О, стана толкова хаотично, а не съм написала дори половината хубави неща, които се случват напоследък. :-) (срам ме е, много комплименти ми правят и аз само се червя :-))

Докато карахме по Царица Йоана снощи, влязох някъде другаде.
Бях толкова щастлива, толкова свободна и толкова аз!

Бистре, блогът ти е все по-чудесен и по-чудесен. Няма случай, в който да не ме усмихнеш докато чета този твой невероятен позитивизъм. И понякога съвсем съвсем малко и тайничко ти завиждам ( благородно, разбира се :-)) за умението ти да се радваш толкова много и искрено на случващото се около теб. Дано винаги е така! С много усмивки и поздрави - Криси от курса :)

Послепис: аз утре сутрин заминавам за Франция и десетина дни няма да посещавам лекциите, така че пиши и за мен :) :)
Благодаря ти, че успяваш поне ти да вдъхнеш надежда у мен, че радостта не е мимолетно чувство и че можем да запазим слънчево настроение дори и около нас да е облачно! :)

еей, криси! :-) много ти благодаря! не знаех, че още четеш тук. :-)
като се замисля, от много време не сме се виждали. аз май ходя само в сряда на лекции, така че не трябва да се учудвам всъщност. :-)
пожелавам ти да си прекараш много весело във франция! :-)
(аз пък съвсем мъничко и тайничко ти завиждам за това, че ще ходиш там :-))

заразителна бистрааа :)

с много готинка ризка! това на capasca ли е или грешно разчитам етикета. добър вкус :)

capasca е, да :-)
васока работи там и напоследък това е моят магазин! :-)

Публикуване на коментар
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Bulgaria License.