« Home | but before you come to any conclusions » | две черти » | ние сме кукли » | god knows how i adore life » | 12 часа » | втора премиера за сезона » | изкуството, което служи » | if you're perfect » | they can only do harm » | интимен постинг » 

понеделник, май 19, 2008 

the one for me



Онзи ден се озовах край университета с колело, одеялце и един свободен час преди работа. Излегнах се в Докторската и му се обадих по телефона. Каза, че чака пица в Шипката. "Оо, ама ела да ме видиш!", казах.

След една минута с изненада усетих, че някой седна до мен и ме целуна по гърба. Толкова рядко се виждаме на светло. "Колко си хубава", не спираше да повтаря. "На тревичка, легнала босичка по корем, мм"

За първи път одеялцето, откраднато от самолет, не беше тясно за двама. Малко като с леглата персон и половина. Много ги харесвам като замисъл.

Чудесно е. Той е чудесен и е направен специaлно за мен.
Възхитителен. Най-умереният човек на света. И докато аз и някои други търсят баланса, който често се изплъзва, той го носи съвсем естествено.

Балансът ми е някаква интересна тема в последно време, но сега ще бягам, защото Васко ме чака заключен у тях. (а само аз имам ключ, хахаха)

ахаххаа - и аз се чудя къде си :)))

Той е чудесен и е направен специaлно за мен. - това изречение си го открадвам :). кога остарях и вече се съмнявам, че има такова производство. явно е някаква лимитирана серия...и не всички получават. да му се радваш далго ;)

Блогър ми изяде коментара :(
Затова накратко споделям желание да лежа с теб по полянки - с допълнителна уговорка. И да кажа, че имам страхотна книга за теб :)
Останалото ще ти го кажа някой друг път.

Eй да му се не види, липсваше ми тук!! ;)

Толкова пъти започвам да ти пиша коментар... и толкова пъти ми става неудобно да го пусна, защото непознатите хора рядко успяват да ти кажат онова, което искат, по начин, който да направи посланието безвъпросно и еднозначно и за двете страни. Тук се чувствам колкото уютно, толкова и като слон в стъкларски магазин - страх ме е да не кажа нещо, което би развалило магията, която самичка забъркваш.
Казано съвсем накратко, много ме радваш. И не е за вярване, че не се познаваме, предвид параметрите на ФЖМК.

аахахаха, ама аз съм те виждала много пъти, веднъж даже помня, че те подслушвах на пейките отпред :-)

Хъхъ, гледай в МВР какъв скандал стана заради подслущване... хич не си и признавай. Дано поне съм говорила интересни неща, а не обичайните глупости.

Публикуване на коментар
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Bulgaria License.