« Home | Флорида, идвам! » | още магии » | фестивала на спомените » | по изборите в София » | it's all in my head » | боси в парка » | обградена » | Diamonds and Pearls » | fixmix » | една година » 

петък, юни 08, 2007 

surrender with joy



Снощи за първи път ме водиха на Лодки.
Добре, посмейте се.

Всъщност целият ден беше страшно хубав - прекрасно време, много забавни лекции по редактиране (боже, редакторите трябва да са страашно умни!), мама се обади, че DHL са ми донесли визата, после минах през Usit Colours да си потърся билет.
Там свърших за десет минути и едва тогава започна истинският ден! :-)

Пуснах си Тори, докато вървях към срещата с Цецко-Пецко и Васока, после минахме да вземем Теди, отново преживявания в тази прекрасна кухня (това е едно от най-любимите ми места в света!), срещнахме майката и Димче, после отидохме в Bookies да играем скрабъл и да пием шоколадов шейк, като по пътя един пич стоеше на прозореца и ме помоли да го снимам. (Боже, за втори път в близката седмица ме питат дали не съм чужденка! Не, не съм чужденка, просто имам говорен дефект!)
Така, после аз отидох на работа, а Ива и Рози дойдоха да гледат Излишък от любов.
Та те ме заведоха на Лодки.

Наистина смешно е, че едва вчера отидох за първи път, но пък преди едва ли би ми харесало.
Още на входа срещнахме Гергана! Смях, смях!
Не, не беше само смях! Радост, отвореност, много Брей!, много интересни неща, писане, четене, творене, широта, пътешествия, преживявания, пътеки и други светове.

Огледах се. Мястото беше магичско. Имах чувството, че всички прекрасни хора са се събрали там. :-)
И изведнъж, казвайки си Наздраве! с всички на масата, осъзнах колко ми е хубаво да бъда точно там и точно тогава. Беше прекрасно преживяване - колко съвършено е всичко и как не е моя работа да се меся. Това, което се случва, се случва.
Surrender with joy.

хубаво, хубаво :)

[лицето от питането за "бижутата"] ам...глупав и навлизащ в личната ти територия въпрос, но не разбрах -- отиваш на бригада, така ли? обещай, че няма да пресушиш живителните постове тук, дори и в най-флоридския холивуд...

Бистра :)))


Цецко-Пецко и Васока много хубави, или фотографката си е свършила добре работата, много усмихнати и слънчеви хора има около тебе. Затова се получава такава силна енергия :) А пичът на прозореца е много смешен хахах искам и аз шоколадов шеееейк :)

не, не, не отивам на бригада, няма да работя, смятам по цял ден да мързелувам :-)
(или да плувам в олимпийския басейн пред блока и после да отмарям в джакузито :-))

приятелите ми са много хубави, да, не е от фотоапарата :-)
ех, а да бях снимала пичовете от лодки... :-)

супер си прекарах и аз с вас! :) surrender with joy...I like that :)))Весело пътуване!

Аз те заведох на лодки, а ти в знак на благодарност може да ме заведеш в Bookies, защото аз пък там не съм ходила никога:)

охо, с най-голямо удоволствие :-)
ще звънна на ива и така ще се уговорим :-)

Аз пък много се радвам да разбера, че Лодки още съществува, защото ме нямаше от София доста време и мислех, че е останало в миналото. :)

Публикуване на коментар
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Bulgaria License.