« Home | учителите » | Standing in line to see the show tonight » | зелена вълна » | лятно » | вторнишко » | една седмица » | woo hoo » | here's to the crazy ones » | звуци и гледки » | surrender with joy » 

събота, юни 30, 2007 

7



По мои сметка ми остават още седем дни на българска земя.

Наложи се да си взема билети за толкова ранна дата, защото за по-късна нямаше. За сметка на това Милена ми купи един вътрешен полет Маями - Ню Йорк и вчера цяла вечер разпитвах Емо къде да ида и къде в никакъв случай да не. :-)

Лека-полека върша всичко, което трябва - онзи ден ходих да си вадя дебитна карта, вчера си платих застраховката, а току-що пуснах един имейл на двайсетина ангели.
И сега вече ще почвам да правя списъци. С хората, с които да се видя. С нещата, които да купя. С нещата, които да не бива да забравям да свърша.

Вчера имах много хубав бос следобяд с Яна в Южния парк. Обичам, когато научавам разни неща през хора. Струва ми се някак проверено и осмислено.
Обикнах Кастанеда. Видях себе си в идеята за смъртта зад лявото ти рамо. За това, че всичко се случва сега и глупаво да се мисли за утре. За това, че нещата не бива да се оставят неказани, несвършени и въобще за друг път.

Два месеца са много време.
Ще заживея съвсем нов живот.

Окей, реших, че е глупаво да си правя списъци.

Ха! Списъците не са толкова лоши(всъщност аз досега писах няколко: къде да те водя, какво трябва да направя преди да дойдеш, etc). Мама ме е натиснала да чстя, а аз само си мисля как най-лесно да се изкара сгъваемото легло от мазето: не сме го ползвали от последният път когато ни беше на гости :)
Милена

хм, между другото и аз тръгнах да правя списък къде задължително трябва да те водя, но май Емо се е погрижил за тази нелека задача :-)
на мен поне не ми се налага да вадя легла от мазета, хаха :-) а вече и климатик имам, тъй че всичко е готов и чака :-)

еха! толкова се радвам, и двамата сте толкова хубави! :-)
вече нямам търпение! :-) хахаха, много се радвам! :-)

между другото, ераг, емо каза, че за 4 дни е похарчил $1000, като е спал у някаква прятелка
преглът, и на мен ли ще ми трябват толкова пари?

едва ли, освен ако не искаш всеки час от деня ти да е изпълнен с някое от суперзабавните туристически атракции тип обиколка на града с отворен автобус или с карета :-) хубаостта на Ню Йорк според мен е по улиците, които са безплатни. Най-големият музей - също; в баровете няма да те пуснат, защото нямаш 21, а не мисля, че искаш да пазаруваш от Армани или Прада... Мисля, че ще се оправим :-) За храната - знам добрите места с разумни цени, има много неща за опитване :-) С малко късмет може да уредим и някое Broadway шоу за към $25 (принципно са над 80)... И така, с много ентусиазъм, малко по-малко храна и неуморни крака мисля, че ще се насладиш на Ню Йорк :-)

ераааг! :-)
толкова, толкова хубаво! :-)

Публикуване на коментар
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution-ShareAlike 2.5 Bulgaria License.